Over ons

Bij Dream Body Helmond vinden we dat jij je dromen moet kunnen waarmaken. Wij helpen je om te worden wie je graag wilt zijn óf om de beste versie van jezelf te laten zien. We bieden non-chirurgische behandelingen aan die jouw lichaam, gezicht en huid mooier maken. 

 

Specialist op alle vlakken in de beautybranche. Dat is waar Dream Body Helmond voor staat. Iedereen is anders en heeft daarin zijn of haar schoonheidsidealen. Dream Body Helmond helpt jouw idealen te realiseren. Je leeft maar één keer, durf er iets moois van te maken.

Waarom Dream body helmond?

Een behandeling bij Dream Body Helmond betekent de beste zorg, een premium ervaring en hoogstpersoonlijke service. Daarnaast werken wij er continu aan om onze kwaliteit op het allerhoogste niveau te houden.

 

Bij Dream Body Helmond draait alles om persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevreden klanten. Dat geldt voor alles wat we bieden in onze schoonheidssalon in Helmond. Bij Dream Body Helmond kan je op elk moment van de dag relaxen en ontspannen. Maak telefonisch een afspraak en wij ontvangen jou graag bij Dream Body Helmond.

 

 

Openingstijden

Beauty:

maandag 10:00 - 21:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 12:00 - 21:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag op afspraak

 

Info@dreambodyhelmond.nl

 


Locatie

Dream Body Helmond

Hoofdstraat 43C-10

5706 AJ Helmond

 

Email: info@dreambodyhelmond.nl

Telephone: 0639350970


Impressies