Breast Lift

Een borstvergrotingspomp biedt een mogelijkheid om op natuurlijke wijze uw borsten te vergroten. Door middel van een vacuümsituatie, die u creëert door te pompen, worden de borsten vergroot.

 

Bent u onzeker over uw borsten of schaamt u zich er zelfs voor? Dan kan een borstvergrotende pomp een oplossing voor u bieden. Een borstvergrotingspomp is geschikt voor iedere vrouw die haar borsten op natuurlijke wijze wil vergroten zonder daarvoor een ingrijpende operatie voor te ondergaan en zonder last te hebben van negatieve bijwerkingen.

 

Hoe werkt een borstvergrotingspomp?

De cups worden op de borsten gezet zodat deze via de vacuüm machine onder druk komen te staan . Vervolgens ontstaat een vacuümsituatie waardoor de vetcellen van de borst zich uitbreiden en de borsten groter en steviger zullen worden. De combinatie van het oppompen van de borsten waardoor deze groter worden en het gebruik van speciale tabletten zorgt ervoor dat het resultaat ook blijvend zal zijn.  

Onze apparatuur  zou de borsten met een maat of twee kunnen vergroten. De zuigkracht van de pomp zou de elasticiteit van het huidweefsel, de vorm en de stevigheid van de borsten verhogen. Daarna krijg je een vibrerende massage om de groei van de borst te stimuleren, lage frequentiegolven moeten de bloed- en lymfecirculatie stimuleren, daarnaast zou het de ontwikkeling van abnormale cellen voorkomen. 

 

De meest geschikte kandidaten voor onze behandelingen zijn gezonde mannen en vrouwen met realistische verwachtingen van de ingreep. Realistisch betekent in dit geval dat je verwacht dat vooruitgang je doel is en dat het resultaat niet perfect zal zijn.