Brazillian Butt Lift

Goed nieuws! Er is een nieuwe manier om grotere en mooiere billen te krijgen.

In Amerika een hype, in Nederland nog nieuw. De Brazillian Butt Lift door middel van vacuüm therapie.

 

Het is steeds belangrijker geworden om mooie en goed gevormde billen te hebben. Met de bekende zangeressen op de buis is het een echte hype geworden om je billen te vergroten.

Wil je hiervoor geen operatie ondergaan met alle nadelige gevolgen van dien, kies dan voor de vacuüm therapie bij Dream Body.

 

 

 

De behandeling

Eerst wordt er samen met u gekeken naar het gewenste resultaat. Wilt u graag de welbekende Latina billen, of kiest u liever voor de grotere Afrikaanse billen.

 

De billen vacuüm therapie begint met Body Sculpting. Dit houdt in dat we de huid strakker maken en de  vetcellen als het ware naar boven duwen (op de juiste plekken van de billen)  door middel van een behandelkop die vacuüm trekt.

Deze behandeling pakt tevens gelijk cellulitis aan.

Vervolgens zetten we 2 grote cups op de billen die vacuüm trekken wat resulteert tot het vermenigvuldigen van de vetcellen en het verstevigen van het bilweefsel wat als resultaat een mooie, grotere en strakkere bil geeft.

 

De behandeling is niet pijnlijk, maar kan een eerste keer als gevoelig ervaren worden.

Het wordt een gewenning van het lichaam, dus deze gevoeligheid wordt vaak alleen met een eerste behandeling ervaren.

 

Voor een mooi resultaat raden wij een sessie aan van 12 tot 16 behandelingen welke wekelijks 1 tot 2 keer herhaalt dient te worden.

Gebruik de Butt Lift dus minimaal 1 keer per week. Bij minder frequent gebruik zal het langer duren voor het vet wordt gemobiliseerd..

 

Voor een mooi en blijvend resultaat is het altijd aan te raden om minimaal 6 behandelingen te nemen omdat de vetten en het weefsel vanaf de zesde behandeling de juiste positie aangenomen hebben.

U zult een vergroting van 2 tot 6 cm kunnen behalen per behandeling.

Ieder lichaam is anders en daarom bestaat er van geval tot geval verschil.

 

De meest geschikte kandidaten voor onze behandelingen zijn gezonde mannen en vrouwen met realistische verwachtingen van de ingreep. Realistisch betekent in dit geval dat je verwacht dat vooruitgang je doel is en dat het resultaat niet perfect zal zijn.

 

Wanneer u het pakket afgerond hebt raden wij het aan om een eenmalige behandeling na 6 maanden uit te voeren om het resultaat een extra boost te geven.

 

LET OP! U dient na 6 maanden dus geen volledig pakket af te nemen, maar slechts 1 behandeling.