Pedicure

Pedicure

Bij The Beauty Dept. werken we met de nattechniek-methode. Het water dat tijdens het gebruik van de freesmachine op de huid gesprayd wordt, zorgt voor verkoeling en desinfectie. Zo kun je optimaal genieten van de pedicurebehandeling.

 

Wat kun je verwachten van de behandeling?

- Analyse van de voet en voetenbad

- Verwijderen van eelt en likdoorns

- Frezen en polijsten van de nagels

- Verorging van de huid en nagelriemen


Medische pedicure

De medisch pedicure van The Beauty Dept. houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert onze medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit.

 

De medische pedicure werkt hiervoor met specialistische technieken zoals antidruktechnieken, nagelregulatie en nagelreparaties. Zo kunnen wij ook de meer complexe voet- en nagelproblemen goed behandelen