Cavitatie behandeling

Onze vijfvoudige techniek zorgt ervoor dat in één behandeling uw huid verstrakt en uw silhouet slanker wordt!

Het is de nieuwste ontwikkeling om de schade van de jaren te herstellen. In alle verschillende lagen van de huid worden vezels aangezet vernieuwing, U kunt zo op een natuurlijke manier de tijd terug zetten en er echt beter uitzien dan 10 jaar geleden.

 

Het cavitatie programma komt het beste tot zijn recht als er vanuit een totaalvisie gewerkt wordt, waarbij schoonheid gecombineerd wordt met een gezonde levensstijl. Wat met onze cavitatie behandeling mogelijk is, grenst werkelijk aan het ongelooflijke; het is een compleet behandelprogramma in één apparaat. Dit past bij wat de klant van vandaag wil: geen plastische chirurgie en toch snel een mooi en blijvend resultaat.

Voor ons cavitatie programma volstaat een kuur van 8 tot 10 behandelingen en werkt 4 tot 6 maanden door. Daarna worden onderhoudsbehandelingen geadviseerd.

 

De resultaten voor het gezicht zijn: een gelifte huid zonder rimpels en wallen, een strakkere gezichtscontour met meer volume en een vergroting van elastine en collageen. Ook neemt de huid beter verzorgende stoffen op.


De resultaten voor het gehele lichaam vermindering van cellulitis en voert plaatselijke vet- en vochtophopingen af. Ook verbetert de doorbloeding en de lymfe circulatie en wordt het bindweefsel gestimuleerd tot aanmaak van elastine.

 


Wat is een cavitatie behandeling?

Een Cavitatie behandeling zorgt ervoor dat je veel vet kwijtraakt in korte tijd. Je hoeft hiervoor dus niet maanden te sporten, of een streng dieet te volgen. Het resultaat van een Cavitatie behandeling wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk met het grote voordeel dat voor een Cavitatie behandeling geen chirurgische ingreep nodig is.

Bij een Cavitatie behandeling worden door middel van een apparaat geluidsgolven het lichaam in gestuurd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt. Dit proces wordt Cavitatie genoemd. Door de Cavitatie worden de wanden van de vetcellen afgebroken. Hierdoor komen vetcellen vrij, die vervolgens door het lichaam worden afgevoerd, en vervolgens volledig worden afgebroken.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij een cavitatie behandeling, wordt er eerst contactgel aangebracht op de huid. Vervolgens wordt het handstuk van het cavitatie apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling doet geen pijn. Er kan hooguit een wat prikkelend of warm gevoel ontstaan. Na de behandeling, die ongeveer een half uur in beslag neemt, wordt er een lymfedrainagemassage gegeven, om verslapping van de huid tegen te gaan.

 

Is een Cavitatie behandeling geschikt voor iedereen?

Cavitatie behandelingen zijn niet geschikt voor iedereen. Iemand die last heeft van obesitas, zal geen baat hebben bij een Cavitatie behandeling. De hoeveelheden vet die met deze behandeling kunnen worden afgebroken, zullen voor iemand met obesitas namelijk niet merkbaar zijn. Verder mogen mensen die lijden aan stofwisselingsziekten, afwijkingen aan de leverfunctie en diabetici geen gebruik maken van de Cavitatie behandelingen.

De voordelen

– Direct meetbaar resultaat na slechts één
behandeling
– Afslanken in centimeters, zonder te sporten
– Vet definitief weg
– Reductie van cellulitis
– Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
– Meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd
behandelen
– Geen operatie, narcose of injecties
– Geheel pijnloos

 

Zijn de resultaten van ultrasound blijvend?

Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

 

De meest geschikte kandidaten voor onze behandelingen zijn gezonde mannen en vrouwen met realistische verwachtingen van de ingreep. Realistisch betekent in dit geval dat je verwacht dat vooruitgang je doel is en dat het resultaat niet perfect zal zijn.

 

Drinken en voeding na de behandeling

 

Drink de dagen na de behandeling zoveel mogelijk water. Tenminste 2 liter per dag. Drink als u kunt ook ontslakkende/kruidenthee. Al dit drinken is van belang om de lever en de nieren te ondersteunen en te helpen het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren.
Houd er een zo gezond mogelijk voedingspatroon op na. U wilt zorgen dat uw lichaam het vrijgekomen vet als energiebron gebruikt. Eet derhalve zo weinig mogelijk suikers en vetten. Het eten van meer eiwitten/proteïne in combinatie met de behandeling blijkt zeer effectief te zijn